Wat is de lekkerste Kroepoek? Conimex of PLUS?

Wat is de lekkerste Kroepoek? Conimex of PLUS?

Kroepoek heb ik altijd in huis! Het is gewoon een super lekkere snack voor tussendoor, voor bij de borrel en natuurlijk onmisbaar bij rijst, noedels en ander Aziatisch eten. In deze smaaktest proef ik de gewone naturel kroepoek van Conimex, het bekende A-merk, en het huismerk van de PLUS. Natuurlijk kijk ik weer naar prijs, uiterlijk en de smaak!

Prijs

Voor een zak naturel kroepoek van Conimex betaal je € 0.92. Je krijgt dan een inhoud van 73 gram. Als ik het omreken naar 100 gram betaal je € 1.26. Het huismerk van de PLUS zit in een zak van 60 gram en die kost € 0.64. Als ik het omreken naar 100 gram kom ik uit op € 1.06. Het prijsverschil is dan € 0.20 en procentueel gezien 19%.
wat is de lekkerste kroepoek

Uiterlijk

Op de bovenstaande is kroepoek van Conimex links te vinden en PLUS dus rechts. Qua uiterlijk is er echt weinig verschil of het moet zijn dat sommige stukjes van Conimex iets langer zijn. Ook is de rand is iets bruiner dus wellicht langer gebakken.

Smaak

Tijdens het proeven was ik gelukkig niet alleen. Alle drie de proevers vonden zowel de kroepoek van Conimex als van de PLUS gewoon lekker. In smaak was er weinig tot geen verschil. Allebei waren ze lekker krokant, goed van smaak en niet te vettig.

Conclusie

De kroepoek van Conimex en van de PLUS zijn allebei even lekker. Je kan € 0.20 besparen door het goedkopere huismerk van de PLUS te kopen!

Geef een reactie