Pizza Review: AH Excellent Steenovenpizza verdure alla griglia

Pizza Review: AH Ex­cel­lent Steen­oven piz­za ver­du­re al­la gri­g­lia

In deze Pizza Review proeven we de AH Ex­cel­lent Steen­oven piz­za ver­du­re al­la gri­g­lia. Het is de aantrekkelijke voorkant die ervoor zorgt dat juist deze pizza in ons mandje gaat! Het is per slot van rekening nog zomer en dan denken we altijd aan heerlijk gegrilde groenten! Een pizza met groente, gorgonzola en mozzarella kan toch niet vies zijn…. Kortom, snel de verpakking open maken en de oven in en dan proeven! Zoals ze zelf zeggen over de pizza:

De pure ingrediënten en de zongerijpte tomatentopping geven deze pizza zijn onvervalste Italiaanse smaak. Op traditionele wijze in de Italiaanse steenoven gebakken

Prijs

Alle supermarkten hanteren een prijs van € 2,99 voor deze pizza van ruim 400 gram. Ook de Albert Heijn hanteert deze prijs maar deze pizza is wel vaak in de BONUS te koop.
Pizza Review: AH Ex­cel­lent Steen­oven piz­za ver­du­re al­la gri­g­lia

Uiterlijk

Als we de pizza uit de doos halen, dan valt de ruime topping direct op. Drie grote stukken aubergine, flink wat tomaat en courgette. Ook voldoende kaas dus snel de oven in!

Smaak

De smaak van de AH Ex­cel­lent Steen­oven piz­za ver­du­re al­la gri­g­lia is lekker en goed toegankelijk voor iedereen. Wat wel opvalt, is dat ik helemaal geen gorgonzola proef terwijl dit er wel in zit. Ook kan ik het nergens terugvinden op de pizza…. De plakken aubergine zijn echt niet lekker. Ze zijn veel te dik en hebben daardoor nog een licht bittere smaak. Van een grillsmaak is al helemaal geen sprake. De tomaatjes daarentegen zijn wel lekker!
Pizza Review: AH Ex­cel­lent Steen­oven piz­za ver­du­re al­la gri­g­lia

Conclusie

Albert Heijn laat wel een steekje vallen. Ze moeten de aubergine of weglaten of dunner snijden en gaarder op de pizza doen. Nu heb je een half rauwe schijf aubergine in je mond en dat is niet prettig. Ook mag de smaak van gorgonzola wat meer naar voren komen. Al met al een nipte voldoende voor deze pizza.

Geef een reactie