Is Sultana FruitBiscuit Spelt & Quinoa Cranberry iets voor jou?

Is Sultana FruitBiscuit Spelt & Quinoa Cranberry iets voor jou?

Ik was in de AH en zag dat alle Sultana in de Bonus was. Nu vind ik de Sultana Naturel echt lekker als snack. Die zachte rozijntjes erin, weinig suiker, gewoon lekker! Voor op het werk of in de auto, na de zwemles van kinderen, een sultana vind ik altijd een prima snack. Maar is de Sultana FruitBiscuit Spelt & Quinoa Cranberry ook iets voor mij? Mijn vrienden van Albert Heijn, waar het nu in de Bonus is en maar € 0.99 kost,  zeggen er het volgende over:

Sultana FruitBiscuit Spelt & Quinoa Cranberry zijn heerlijke knapperige FruitBiscuits gemaakt van oergranen als spelt, quinoa en teff met stukjes cranberry. Maar liefst 30% minder suikers en rijk aan vezels. Handig per 3 verpakt.

* Met spelt en quinoa
* 30% minder suiker dan de reguliere FruitBiscuit
* Rijk aan vezels
* Fruitig en knapperig van smaak

Ik vind de Sultana FruitBiscuit Spelt & Quinoa Cranberry echt tegenvallen. Het is een droge hap en slikt niet lekker weg. Er zitten wel wat rozijnen in maar te weinig om er een lekker mondgevoel aan over te houden. Het zure van de Cranberry komt wel goed terug maar om te zeggen dat je een verpakking van 3 stuks snel weg eet, nee, niet echt. Ook mijn jongste dochter van 2,5 spuugde de eerste hap direct uit. Nee, Sultana, dit is echt een misser. Ik snap dat jullie dolgraag meer sultana’s willen verkopen, maar met deze variant in de schappen gaat dat niet lukken.

Geef een reactie