Is de AH babi pangang met bami net zo lekker als bij de Chinees?

Is de AH babi pangang met bami net zo lekker als bij de Chinees? Dat vroeg ik me al tijden af als ik langs het schap met kant-en-klaar maaltijden liep. Dan maar proberen anders weet je het nooit 🙂 Ik had ooit eens gelezen dat Babi Pangang het meest wordt besteld bij de Chinees. Ik vind het zelf ook super lekker. En dan vooral als de babi lekker krokant is!

Doordeweeks weinig tijd en toch lekker eten? Deze babi pangang met nasi zet je in een handomdraai op tafel. Met krokant gebakken varkensvlees in zoetzure saus met atjar en nasi goreng.

Zo makkelijk kan lekker eten zijn!
Aha’tje: Probeer ook eens met kroepoek of cassave

Prijs

Een verpakking van 500 gram kost bij de AH € 4.09. Dat vind ik een nette prijs voor een maaltijd met groente, vlees en rijst.
Is de AH babi pangang met bami net zo lekker als bij de Chinees?

Uiterlijk

De foto op de verpakking komt niet echt overeen met hetgeen ik in de verpakking zie zitten. Natuurlijk is de foto bewerkt en perfect belicht maar dan nog ziet de bami in de verpakking er grauw uit. Doe er wat meer groen in en ik weet zeker dat het voor het oog er beter uit komt te zien.

Smaak

De smaak van de AH babi pangang met nasi vind ik tegenvallen. Vooral de bami is een kleffe bende geworden die niet lekker weg eet. De saus van de babi pangang gaat nog wel en de stukken atjar erin zijn lekker. Maar de stukjes vlees zijn op 1 hand te tellen en zijn in de verste niet krokant. Ook zit er veel vet aan.

Conclusie

Op de vraag Is de AH babi pangang met bami net zo lekker als bij de Chinees moet ik helaas negatief antwoorden. De bami is niet lekker en het vlees bevat veel vet waardoor het niet lekker eet. De saus is wel ok maar ik zou dit alleen kopen als ik echt super veel trek heb en weinig tijd.

Geef een reactie