Heinz Seriously good tomato & basil is WOW!

Heinz Seriously good tomato & basil

Ik zeg het niet snel maar de Heinz Seriously good tomato & basil is WOW! Deze tomatensaus is echt super lekker en is ideaal als onderdeel van een snelle maaltijd. Even wat pasta erbij koken, wat gehakt rullen met wat groente en binnen 10 minuten heb je een super lekker en voedzaam gerecht op tafel.

Serieus lekkere pastasaus van serieus lekkere ingrediënten.

Zonder kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen.
3 uur Gesudderd voor een intens krachtige smaak
Nieuwe receptuur

Vandaag de dag is er een ruime keuze aan basis sauzen voor de pasta. Natuurlijk is er ook veel prijsverschil. Deze pot saus van Heinz kost EUR 2,49 voor 500ml en dat is genoeg voor 4 personen. Er zijn ook goedkopere alternatieven en binnenkort kom ik met een grote smaaktest over pasta sauzen. Maar voorlopig is dit mijn favoriete pasta saus geworden. De smaak is echt super lekker en de basilicum overheerst niet. Gewoon een goede balans, niet te zoet, niet te zuur, gewoon echt lekker!

Als ik tijd heb, maak ik altijd zelf een saus en die komt overeen met de saus van Heinz. Ook lang gesudderd met alleen maar verse ingrediënten! Natuurlijk kan je deze saus ook zonder toevoegingen zo eten. Maar in onderstaand recept heb ik het een en ander toegevoegd. De pot tomatensaus is onder meer te koop bij de AH.

Heinz Seriously good tomato & basil

Wat heb je nodig voor spaghetti met Heinz Seriously good tomato & basil saus

– spaghetti
– 1 pot Heinz Seriously good tomato & basil
– 500 gram gehakt
– ui
– paprika
– wortel
– bleekselderij
– rucola
– parmezaan

Pak een grote pan en bak het gehakt rul. Voeg vervolgens de fijngesneden groente toe en bak dit lekker mee. Als de ui glazig is, dan is het tijd om de pot saus toe te voegen. Ik doe altijd nog een beetje water in de pot en dan de deksel erop en goed schudden om de laatste restjes saus uit de pot te krijgen. En dan lekker laten pruttelen. Dan de spaghetti koken en de kooktijd gebruiken om de tafel te dekken! De spaghetti afgieten en wat van de saus bij de spaghetti doen. Dit voorkomt dat de spaghetti gaat kleven. Alles op tafel zetten en naar wens serveren met rucola en Parmezaanse kaas!

Geef een reactie