Go Tan wok noodles!

Go Tan wok noodles!

Noodles, ik ben er dol op! Iedereen bij ons thuis krijgt spontaan trek zodra het woord noodles maar valt. Ik koop dan ook alle noodles die er te vinden zijn want de allerlekkerste, die moet ik vinden. Daar ben ik van overtuigd 🙂 Ik kom regelmatig in de toko en daar is het aanbod vele malen groter dan in de Nederlandse supermarkten. Maar omdat niet iedereen een toko om de hoek heeft zitten, test ik vandaag de wok noodles van Go Tan. Dit A-merk zie ik als de grote tegenhanger van Conimex en allebei bieden eenzelfde assortiment aan. Van noodles tot sambal, van woksauzen tot kroepoek! Vandaag dus de wok noodles en ik kijk naar prijs, uiterlijk en smaak.

Prijs

Een verpakking Go Tan wok noodles van 250 gram kost EUR 1.19. Dit vind ik een schappelijke prijs.
Go Tan wok noodles!

Uiterlijk

De verpakking is natuurlijk wel opvallend, dat paars dat knalt goed uit de schappen. Maar het gaat natuurlijk om de noodles en die zien er prima uit. Na het koken direct afgespoeld met koud water en gelukkig geen kleffe bende gekregen. Als je dit niet doet, dan gaat alles kleven en kan je de noodles nooit meer goed roerbakken.

Smaak

Alle noodles smaken natuurlijk in principe vlak. Het zijn de sauzen die de noodles naar een hoger plan moeten tillen. Maar de bite en de structuur van de noodles zijn wel van belang. Zo moet een noodle nog wel een goede bite hebben anders zit je net babyvoer weg te werken. Bij deze noodles ben ik echt tevreden over de structuur en de smaak. Niet te overheersend maar ook niet te vlak. En het roerbakken gaat echt goed! Ze blijven mooi los en ik kan de groente er goed doorheen wokken!

Conclusie

De Go Tan wok noodles zijn echt een aanrader! Je moet je wel aan de voorschriften houden en de noodles niet te lang koken en direct met koud water afspoelen. Ze blijven dan die goede bite houden en je kan ze daarna perfect roerbakken! Al met al zijn de Go Tan wok noodles echt lekker en kan ik ze van harte aanbevelen als basis voor een heerlijke Aziatische maaltijd!

Geef een reactie